Thursday, September 22, 2011

MYRAKAN....... rakan saya......

          Assalammualaikum.... n Salam sejahtera to all blogger.. my visitor and my friends. What a beautiful day its.. Hari ini saya sangat seronok sebab saya cuti. Cuti yang sangat indah he he he Sebabnyer saya dapat tidur dengan sepuas hati tanpa diganggu oleh sesiapa..(mmg lah ko off hp sema sapa nk ganggu ... he he ops...)

            Sebenarnyer Is nak story mory sikit dekat kengkawan pasal laman2 sosial nie. saper kate x join benda2 nie nampak sangat menipunyerkan. contohnyer cam facebook, twitter, tagged, myspace and myrakan.... hah myrakan..????? aper tu yup myrakan dear MYRAKAN. Is on of the laman sosial versi melayu yang saya jumpa. of coz saya telah masuk dan menjadi one of the user...


         Kalau ada yang tak pernah tengok tu nie lah rupanya MYRAKAN. Ramai jugak yang sertai page nie. Yang paling bagusnyer kita tak kan @ kurang menjumpai gambar2 yang tak senonoh dalam nie. dan ini mugkin salah satu sebab ada orang yang taknak sign up page nie sebab tak fun macam fb lar tagged or twitter. Mungkin pada diorang benda nie cam ketinggalan zaman atau tak cukup canggih. Biasalah bukan mudah tuk kita cari sesuatu produk yang bagus kualitinya tapi tak salah kalau kita support barangan buatan Malaysia. Kita reramai boleh berkongsi idea macam mana nak bg upgrade page tu supaya orang luar pun tahu kita pun ada laman sosial yang menarik.

         Mungkin ada kelemahanyer tapi tak salah kalau kita sesama signup dan berkongsi idea macam mana nak bagi page nie lagi bagus supaya setanding dengan page2 sosial yg ada kt luar tu kan...

renung2kan dan mari beramai2 kita sapport barangan Keluaran tempatan...