Monday, November 28, 2011

JEJAK KASIHAN.... kasihan ker???

     Assalammualaikum dan salam satu Malaysia....


        muhahahaha patriotic nampak. Sajer jer sebenarnya tapi of coz.. tanah tumpah darahku wat... Actually bukann itu yang aku nak citer skang nie..... benda yang aku nak citer sebenarnya pasal seorang budak nie... Sebabnya tetiba aku termimpikan dia malam tadi...... hurm.....


          Sebenarnya budak nie anak angkat mak aku merangkap adik angkat aku lah katanya. Ada orang kata love at first sight.. so maknanya aku x de lah bercinta dekat dia INGAT AKU X BERCINTA DENGAN DIA LANGSUNG. Sebenarnya at first masa mama aku kenalkan aku dengan dia aku nie menyampah tengok dia nie. Sebabnye aku pun x tau aper sebabnya tapi seriusly aku menyampah dengan dia. Tapi aku tak tahu camner lama kelamaan aku leh kamcing giler dengan mamat sekor nie hahahaha.. X pe lah aku kutuk dia pun bukan dia tau yer tak..... ha ha ha....

           Tapi ada satu malam nie aku tetiba termimpi dia. Pastu esoknyer pulak mama aku tetiba tnya pasal dia sebab mama aku kata rindu dekat dia.............. Aku serius pelik dh lama kot. Aku rasa dh lebih 5 thn aku x jumpa dia lost contact dengan dia n x tau aper cerita pasal dia. So kalau ada sesiapa yang kenal dgn mamat nie sila lah sampaikan salam aku kepada dia n Salam dari mak angkat dia yg rindukan dia.

          Nama mamat nie seingat aku shafarin shafie... Sorry dh lama x jumpa kot.. Last tempat yang aku tau dia ada dekat Ipoh skang nie aku tak tahu lah dia ada dekat mana. Gambarnya.. sila rujuk di Bawah. Klau ada sesapa yg kenal tu kim salam aku kt dia kalau dia kenal family aku lg lah.. kalau tak aku x kisah.. Siapalah diri ini untuk dikenangi. Ha ha ha ayat nak best jer kan.