Monday, December 16, 2013

Rindu Budak tu.. MR AI

Tetiba teringat bdk tu. Tetiba rindu budak tu. Tah aper dia buat skang. Tp bila teringat balik.. Marah masih ade.. Sakit hati masih lg. Nak Msg, tp buat aper?? Saper aku kat mata dia. Hurm. Yup mmg sakit hati pe yg dia buat. Cuba kena dekat diri sndri marah jgk kan.


Just think as a friend per jer yg x pernah kita buat tuk dia. Tp nie yg dia reply balik. Mmg suweeeet sgt lah kan. Dah lah x yah pk. X bebaloi pun nk rindu2 nk pk2 pasal dia. Balik2 nanti sndri yang sakit hati balik. Just forget it lah..






---
Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile

Sunday, December 15, 2013

Nikon D5100

Dah lama teringin nak ade DSLR sndri. Sekarang nie yang paling menarik perhatian is Nikon D5100. Insyaallah, kalau ade rezeki nk beli thn dpn. Lgpn, since keje x de pe pun yg dpt beli. Sema abis tuk rumah, kete loan, org n dll. So skang nie x kira. Nk jgk beli. Korg nk kecoh lantak korang lah. Duit aku keje penat lelah. Aku nk jgk beli benda yg aku suka.

Sbb aku x pernah sibuk pun bila korunk beli pape. X pernah aku mintak pun. Aku x pernah sibukkan pasal korunk so jgn nk sibuk pasal aku


P/S : emo mlm2 hari. Mood air mata berguguran.

Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile